keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Syysflunssa, igen...

Sain läppärin takaisin huollosta ja elämä on paljon helpompaa heti. Huoneessa viihtyy paremmin ja on muutakin tekemistä kuin lukeminen ja kännykällä chattaily. Vielä, kun sairastuin flunssaan viikonloppuna..taas! Ihmeellinen tauti, kun koko ajan vetämätön olo, pää kipeä ja ilmeisesti välillä ollut kuumettakin (en omista kuumemittaria täällä), mutta tauti ei kuitenkaan iske kunnolla.

Olen joutunut flunssasta huolimatta käydä koulussa. Pyrimme saamaan ryhmätyömme valmiiksi tämän viikon aikana ja aikaa on vähän, koska kaksi ryhmäläistäni käyvät koulun lisäksi töissä. Aikataulut eivät aina kohtaa neljän henkilön kesken. Meillä oli hieman ongelmia ryhmän kanssa ja niiden puimiseen meni viime viikko. Jouduimme vaihtamaan aiheen tämän viikon maanantaina ja aloittaa koko työn alusta. Nyt näyttää kuitenkin hyvältä ja kaikille on jaettu omat osiot. Saan itse käyttää hyväksi kandidaatin työssä käyttämääni teoriaa (Erving Goffman - vaikutelmanhallinta). Haastavaa on kuitenkin selittää sama teoria ruotsiksi ja kriminologisesta (eikä sosiologisesta) näkökulmasta.

Örebro Hockey tuulettaa maalia.
Opiskeluiden ohessa on onneksi ehtinyt tekemään myös muuta.
Kävimme kahden suomalaisen opiskelijan (Emmin ja Elinan) kanssa viime viikon torstaina (10.10.) katsomassa Ruotsin pääsarjan (SHL) jääkiekko-ottelua, kun paikallinen Örebro Hockey sai vastaan Brynäs IF:n Gävlestä.  Halli oli loppuunmyyty ja saimme seisomapaikat, jotka osoittautuivat hyviksi. Liput maksoivat vain 120kr (n.14e). Seisomapaikoilla oli hyvä tunnelma, koska se oli samalla Örebron "fanikatsomo". Yleisö lauloi ja taputti koko pelin ajan alusta loppuun. Ottelu oli erittäin jännittävä ja Örebro voitti 3-2 jatkoajalla. Joukkueet olivat sarjataulukossa peräkkäin ja ottelun mielenkiintoa lisäsi myös se, että Brynäsin joukkueessa pelaa suomalainen pelaaja, Petteri Nokelainen. Aion mennä uudestaan katsomaan jääkiekkoa!

Tällä viikolla saan ensimmäiset vieraat Suomesta. Kaksi ystävääni saapuvat lauantaina Tukholmaan ja lähden Emmin kanssa moikkaamaan heitä päiväksi. Täältä pääsee edullisella bussilla aamulla (lähtö klo 8 ja perillä 10.30) Tukholmaan ja illalla takaisin (lähtö klo 17). Meno-paluu -matkan hinta on 160/180kr (n.19/21e) riippuen siitä ostaako lipun etukäteen vai bussista. Lisäksi ensi viikolla saan kolmeksi päiväksi (ti-to) yhden ystäväni vieraaksi tänne Örebrohon. Ohjelmassa on ainakin tiistaina järjestettävät bileet vaihtareille. :)

Elina, minä ja Emmi muutaman viikon takaa.

Nyt yritän jaksaa keskittyä paremmin opiskeluun, Veronica Maggion uuden albumin "Handen i fickan fast ja bryr mig" tahdissa.
Vi hörs! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti